˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
 
HomeGalleryGy.I.K.RegisztrációBelépés

Share | 
 

 Yvain bemutatkozik

Go down 
SzerzőÜzenet
Nada
Site Admin, Webmester
Site Admin, Webmester
Nada

Female
Hozzászólások száma : 35
Age : 37
Város : Budapest
Érdeklődési kör : Sci-fi, misztika, írás, olvasás, és még felsorolhatatlanul sok minden...
Hitvilág : Istenhit - bár összetettebben, és kicsit másként, mint az átlag...
Registration date : 2008. Aug. 10.

TémanyitásTárgy: Yvain bemutatkozik   Hétf. 11 Aug. 2008 - 0:34
Yvain bemutatkozik:


Ebben a fórumban, a tarot kártya és a számmisztika segítségével szeretnék segítséget nyújtani mindazoknak, akik az életük valamely súlyos válsághelyzetében bizonytalanok, nem tudják mit tegyenek, hogyan döntsenek,

- Választ keresünk arra, miért állít minket a sors újabb és újabb nehézségek elé.

- Miért születtünk éppen most ebben a testben a világra,

- mi az, amit ebben az életünkben meg kell tanulnunk!…


Pár szóval bemutatkoznék:


38 évvel ezelőtt születtem, a skorpió havában, skorpió aszcendenssel. Nem csak a dupla skorpió aszcendens, de már az is csoda volt, hogy hat hónapra és 90 dkg-mal született kisbabaként életben maradtam. Ez volt életem első nagy csodája. Második az édesanyám, aki egy rendkívüli asszony volt, sajnos ma már nem él! Mint oly sok embernek, neki is túl korán kellett távoznia. A harmadik és egyben legnagyobb csodája életemnek, hogy én is átélhettem az anyaság misztériumát, az élet nagy csodáját, egy 17 éves félig felnőtt fiatalember édesanyjaként.

Így születésem pillanatában eldőltek bizonyos jellemvonásaim. A mély érzelmi beállítottság, a beleérző képesség, az intuíció, az emberi szenvedés és fájdalom iránti megértés, részvét és segíteni akarás, valamint a titkok és rejtélyek, a misztikum iránti erős vonzódás, amely az évek előre haladtával csak erősebbé vált.

Az első szerelmi jóskártyámat édesanyámtól kaptam ajándékba, aki akkor csak szimbolikus ajándéknak szánta egy kiránduláson, ahol elcsattant életem első igazi szerelmes csókja. Akkor még nem tudhatta, hogy ez a véletlen kis ajándék hosszú évek múltával mennyire meghatározza majd az életem alakulását.

- Nem, nem akartam azonnal jóslással foglalkozni. A szomorúan végződő „nagy” szerelem, és egy két sikertelen próbálkozás után, éveken keresztül inkább csak a kártyát faggattam, (Ahelyett, hogy a tettek mezejére léptem volna és a saját kezembe veszem a sorsom irányítását!): - Lehetek-e még boldog?

Ami kezdetnek játéknak indult, hamar komollyá vált.

Észrevettem, hogy a feltett kérdéseimre a kártya komolyan „válaszol”!

S a kártya előre jelzései sorban valóra is válnak. Még ekkor is kételkedtem, de amikor sajnos előre „kivetettem” kártyán második gyermekem halálát, akiről akkor még csak sejtésem sem volt, megfogadtam, hogy soha többé nem nyúlok kártyához!

Fél évvel később sajnos ez a jóslat is beteljesedett!

Négy évig be is tartottam a saját magamnak tett fogadalmam, de aztán egy mosolygós hétköznap este előkerült ismét a kártya.

Második férjem abszolút a realitások talaján álló ember. Mi sem áll tőle távolabb, mint a rejtélyek, titkok, misztikum, a csodák világa!

De abban az időben kicsit nehezebben mentek a dolgaink, az ő édesanyja is meghalt, kíváncsi voltam arra, milyen nehézségek várnak még ránk.

- Abból pedig, hogy előre ismerjük a ránk váró nehézségeket csak jó származhat, lesz időnk és lehetőségünk felkészülni a megpróbáltatásokra! – gondoltam én.

Már régen el is felejtettem, hogy mit jósoltam életem párjának, amikor egyik délután elém állt és elmesélte nekem, hogy amit hetekkel, hónapokkal ezelőtt megjósoltam neki, az mind be is következett.

Akkor dőlt el véglegesen a sorsom. Még mindig nem tudtam, hogy valaha jóslással fogok- e foglalkozni vagy sem, de egyet azonnal eldöntöttem, hogy bármi áron, de tanulni szeretnék.

Azóta is folyamatosan tanulok. Már rég nem használom a jó öreg cigány kártyát, hanem a sokkal nagyobb tudást igénylő tarot kártya titkait faggatom. Tanulmányaim során olyan tudományokba nyertem betekintést, amelynek létéről addig tudomásom sem volt.

Már az is világossá vált számomra, hogy életem végéig tanulni fogok!

Nagyon sokan, akik kártyát vetnek, akár játékként, akár komoly konzultáció céljából, nem is sejtik milyen komoly felelősséggel tartoznak az iránt, akik velük szemben a segítséget kérte.

Emberek életét változtathatjuk meg. Jót is tehetünk, segíthetünk, de a legmélyebb kút fenekére is lökhetünk valakit!

Kártyát vetni a megfelelő szakmai felkészültség nélkül, nagy felelőtlenség!

Most úgy érzem magam, mint aki egy hosszú út után végre haza érkezett.

Mindenkit nagyon megkérek arra, hogy mielőtt feltenné a kérdését nekem, nagyon figyelmesen olvassa el a következő fontos tudnivalókat!

Ez azért szükséges, hogy elkerüljünk minden felesleges félreértést.
Vissza az elejére Go down
http://lelekgyongyok.forumice.net
Yvain
Admin
Admin
Yvain

Female
Hozzászólások száma : 163
Age : 49
Város : Budapest
Érdeklődési kör : kelta - ír mondák, a tündérvilág, mese írás, tarot kártyavetés, számmisztika, sorselemzés, zene,
Hitvilág : hiszek a természetben, a gyermeki szeretetben, Istenben
Registration date : 2008. Aug. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Yvain bemutatkozik   Hétf. 18 Aug. 2008 - 3:08Nagyon szeretem ezt a blogot, bár ide sem nagyon volt irni, de értékes gondolatok és szép képek találhatók rajta!

_________________
A delphoi jósda jelmondata:
„Ismerd meg önmagad!”, és tudni fogod a sorsod,
mert a sorsod te magad vagy.
Változtass magadon, és változni fog a sorsod is!
Ha elfogadod magad, elfogadod a sorsod is!
Vissza az elejére Go down
http://www.aranytu.gportal.hu
 
Yvain bemutatkozik
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kelta Szellő :: Kelta Szellő :: Jóslatok-
Ugrás: