˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
 
HomeGalleryGy.I.K.RegisztrációBelépés

Share | 
 

 A Tarot válaszol

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
lidike
Vándorlélek
Vándorlélek
lidike

Female
Hozzászólások száma : 2
Age : 49
Város : Budapest
Érdeklődési kör : Történelem. Amúgy próbálom megérteni a világot, legtöbbször nehezen.
Hitvilág : keresztény. De mindig is nyitott voltam az ősi vallások megismerésére
Registration date : 2008. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: A Tarot válaszol   Kedd 14 Okt. 2008 - 10:11

Tisztelt Yvain/Mercedesz!

Hihetetlen, hogy milyen szeretet van benned, szavaiddal , üzeneteiddel mennyi erőt vagy pozitívumot sugárzol a honlapod olvasói felé. Ismeretlenül is tisztellek.

Nem tudhatom , hogy milyen embert próbáló időszakon mentél keresztül, mégis van benned erő ahhoz, hogy mások felé vigaszt nyújtsál, vagy legalábbis nyugtató sorokat írjál.

Igen , így kéne felfogni az élet különböző próbatételeit, amelyek elé állít minket életünk során folyamatosan! Mindegyik próbatételtől erősödnünk kéne, és nem összeomlanunk. Csak odáig eljutni....

Segítsél bennünket továbbra is a szavaiddal, megnyugtató soraiddal!

Köszönöm. Lidike

Kedves Lidike!
Nagyon köszönöm a rendkívül kedves szavaidat!
Bevallom, hogy nagyon boldoggá tettél meleg és szeretetteljes soraiddal.
Szeretném megköszönni, hogy bátorítasz. Erősíted bennem azt az érzést, hogy van értelme annak, amit csinálok, mert vannak akiknek segíteni tudok.
Ilyenkor örömében elfelejti az ember azt a sok végigizgult, végigdolgozott éjszakát és azt a szomorú érzést, hogy mindezért a legtöbb embertől még csak köszönetet sem kapunk.
Nem vagyunk egyformák. Van akinek az élet sok vidám, csodás dolgokat tartogat, olyan szépségeket, amelyek egyetlen percéért is érdemes volt megszületni.
De sokan vagyunk olyanok, akiknek a legkisebb boldogságért is küzdeni kell.
Sokszor azt hisszük kilátástalan harcot vívunk, s amikor a legnagyobb szükségünk van rá nincs mellettünk senki aki csak egy jó szót is szólna hozzánk.
S ilyenkor kell észrevenni minden apró kis csodát ami az életben csak megadatik a számunkra. S ezeket az apró kis csodákat a legnehezebb észrevenni.
Mert hajlamosak vagyunk inkább arra hallgatni, aki állandóan bánt, kritizál minket és nem vesszük észre magunk körül azt az egyetlen embert, akinek mi jelentünk minden szépet és jót, és nem akarjuk meghallani halk kedves szavát, mert könnyebb a lelkünknek, ha fáj.
S sokszor hagyjuk magunkat mások által bántani. Még azt is megtanuljuk, hogy más hibáiért, gonosz cselekedeteiért magunkat hibáztassuk. Mert meg vagyunk győződve arról, hogy mi csak ezt érdemeljük! Sikeresen belénk nevelték! És teljesen magunkba fordulunk.
E miatt aztán eszünkbe sem jut, hogy az az ember aki mindezt belénk nevelte, azt az embert sem nevelték másként. Arra tanított meg minket amire őt is tanították!
Nagyon sok szülő képtelen szeretetet adni gyermekének, mert ő sem kapott szeretetet a szüleitől.
Ennek a gyermeknek mindig borzasztóan fáj majd a szeretet hiánya, s nagyon nehéz lesz megtanulnia, hogyan adjon szeretetet. Ha nem lesz senki aki ebben segítsen neki, akkor egy állandó félelemben és szorongásban élő emberré válik.
De van egy csodálatos ajándék, ami csak a miénk és ez a szabad akarat!
Eldönthetjük, hogy tovább hordozzuk a keresztünket és az élet szenvedés marad a számunkra,
vagy felismerjük azt a nagy igazságot, hogy senki más nem segíthet rajtunk igazán csak és kizárólag saját magunk!
S amikor elhatározzuk, hogy ezentúl nem hagyjuk sodortatni magunkat az árral, hanem mi irányítjuk az életünket, meg is fog változni az életünk! Legyen az bármilyen apró kis változás, de a mi számunkra az már igazi győzelem lesz.
Mint mikor a kisgyermek járni tanul, így kell magunknak is felépíteni az életünket lépésről-lépésre...
s ebben segíthet nekünk a Hit. A Hinnünk kell önmagunkban, hogy képesek vagyunk változtatni a sorsunkon.
Hinnünk kell, hogy méltóak vagyunk a szeretetre, amelyet nem csak adni kell, hanem azt is meg kell tanulnunk, hogyan fogadjuk el azt.
S ami a legfontosabb Hinnünk kell egy mindennél nagyobb és végtelen szeretetben.
Hinnünk kell, hogy soha sem vagyunk egyedül még a legnehebb óráinkban sem.
Ebben a végtelenül eldurvúlt elembertelened világban a legnehezebb felismerni azt a végtelen isteni szeretetet, amely szüntelenül körülvesz minket.
Eltávozott szeretteink és őrangyalaink mindenkor ott állnak mellettünk és csak arra várnak, hogy segíthessenek nekünk. Nem kell mást tennünk csak a segítségüket kérni, s ők boldogan segítenek majd!
Bátran fogadd al a segítségüket!


Látod mennyi szépség és szeretet van egyetlen virágban?

Te magad is egy ilyen virág vagy!
Szeretettel: Yvain
Vissza az elejére Go down
Yvain
Admin
Admin
Yvain

Female
Hozzászólások száma : 163
Age : 49
Város : Budapest
Érdeklődési kör : kelta - ír mondák, a tündérvilág, mese írás, tarot kártyavetés, számmisztika, sorselemzés, zene,
Hitvilág : hiszek a természetben, a gyermeki szeretetben, Istenben
Registration date : 2008. Aug. 10.

TémanyitásTárgy: Re: A Tarot válaszol   Szer. 15 Okt. 2008 - 6:59

Kedves Brigitta!

Most éled életed egyik legfájdalmasabb és legnehezebb időszakát. Most pedig a legnehezebb pillanatokat, amelyeket egy édesanya csak átélhet.

De rendkívüli lelkierő van benned! Az önfeláldozásod a szereteted és a gyermeked élni és küzdeni akarása átsegít majd benneteket a legnehezebb pillanatokon is. De azért vigyázz ne vállalj semmit erőn felül, mert a te egészséged is megrendülhet.

Éppen ezért lehet olyan pillanat, amikor úgy érzed, hogy erőd végéhez értél, de ez teljesen természetes érzés és hamar túl leszel majd ezen is.

Azonban teljes életmódváltásra is szükségetek lesz.

Most még inkább fordulj az ezotéria felé. Amire most kisgyermekednek a legnagyobb szüksége van az a szeretet a harmónia. Ha ezt meg tudjátok valósítani nem csak egészségesebb, de sokkal boldogabb ember lesz belőle. Aki megtalálja a legfontosabbat, amit egész életen át keresünk a külső és belső harmóniát.

Márpedig a kártyák szerint legkésőbb 14 hónapon belül teljesen megváltozik az életetek. Meg lesz az eredménye az áldozatvállalásodnak és az erőfeszítéseidnek, gyermeked nagyon is egészséges kisbaba lesz.


Egy kicsit a gyermekről:

Ádám kisfiad születési képlete lapján a legmozgalmasabb és legkíváncsibb jellemű kisgyermek. Nem lesz gond a tanulással, mert számára öröm lesz az, hogy új dolgokat tudhat meg és egy egészen új világ tárul ki a szeme előtt. Erős jellemvonása szabadság és a függetlenség utáni vágy. De mivel erős benne a kreativitás és a versenyszellem is ő a szabadságát és függetlenségét kihívások révén akarja elérni.

Sok kettősség jellemzi a személyiségüket. Vágynak az élet kalandosabb dolgai után, de ugyan olyan mértékben vonzódnak a családi élet biztonsága után is. Hatalmas önfegyelemmel rendelkeznek, de ha kibillenti valami a lelki egyensúlyukból rendkívül szétszórt személyiséggé válhatnak.

Hihetetlen mennyiségű kreatív energia szunnyad ebben a kis emberben. Felnőttként a benne szunnyadó energiák példaértékű szervező képességgel és önfegyelemmel párosulnak majd. Különösen igaz rájuk, hogy céljaikat lépésről-lépésre haladva érik majd el. De az is igen jellemző lesz rá, hogy mindig tudni fogja mire van a legnagyobb szüksége, ahhoz, hogy céljait elérje.

Édesanyjától a kreativitást, a belső én megértése utáni vágyat örökölte, édesapjától a feladatok sikeres megoldásához szükséges elemző gondolkodásmódot. Kiváló író vagy mesemondó válhat belőle. Ennek ellentéte azonban, a szétszórtságra való hajlam is ott bujkál benne, ha túl sokat dolgot szeretne egyszerre megvalósítani.

Optimális esetben azonban karizmatikus fiatalember válik belőle, aki képes lesz a lelkesedésével és éles eszével másokat is inspirálni és a saját céljai mellé állítani. A céljához vezető utat azonban páratlan önfegyelemmel járja majd végig.

De azt is el kell mondanom, hogy nehéz utat kell megtennie. Meg kell küzdenie a benső démonjaival és megerősödnie élete folyamán.Kedves Brigi!

Remélem, hogy segítettem egy kicsit könnyebbé tenni az elkövetkező nehéz heteket. Nagyon sok erőt és jó egészséget kívánok a továbbiakhoz, mert a kicsi fiadnak rád van a legnagyobb szüksége, te vagy neki az igazi gyógyszer!

Őszinte szeretettel:

Yvain

_________________
A delphoi jósda jelmondata:
„Ismerd meg önmagad!”, és tudni fogod a sorsod,
mert a sorsod te magad vagy.
Változtass magadon, és változni fog a sorsod is!
Ha elfogadod magad, elfogadod a sorsod is!
Vissza az elejére Go down
http://www.aranytu.gportal.hu
Yvain
Admin
Admin
Yvain

Female
Hozzászólások száma : 163
Age : 49
Város : Budapest
Érdeklődési kör : kelta - ír mondák, a tündérvilág, mese írás, tarot kártyavetés, számmisztika, sorselemzés, zene,
Hitvilág : hiszek a természetben, a gyermeki szeretetben, Istenben
Registration date : 2008. Aug. 10.

TémanyitásTárgy: Re: A Tarot válaszol   Szomb. 18 Okt. 2008 - 18:57

Kedves Skerina!

Köszönöm, hogy ilyen megértéssel és türelemmel vártál az elemzésedre.

Mivel nagyon sok idő eltelt azóta, hogy a kérdésed feltetted nekem, így én egy kicsit változtattam a kérdésen:

Azt szerettem volna megtudni, hogyan alakul az életed, ha mindent megteszel azért, hogy logisztikusként érvényesülhess?

Az elkövetkező 3-6 hónapban nagyon kreatív és termékeny időszakot élhetsz meg. Mindenképpen megváltozik az életed, akár új munkahely, de mindenképpen új feladatok és lehetőségek várnak rád, ez számodra a fejlődés ideje! Ne félj önállóan cselekedni, vedd kezedbe az életed irányítását. Sikeres és örömteli időszak előtt állsz, mind karrier terén, mind anyagi téren. Új munkahely, új feladatok, jobb fizetés.

Szakmai előrehaladásod útján hallgass mindenképpen a megérzéseidre, jó tanácsadók, légy céltudatos és határozott, de türelmes is egyben.

Az út nyitva áll elötted, neked kell megragadnod a kínálkozó lehetőséget, vagy éppen elébe menned annak, de minden okod megvan a bizakodásra és még váratlan segítséget is számíthatsz, fogadd el bátran! Van körülötted egy idősebb okos férfi, (az édesapád?), de mindenképpen olyan ember, akinek a tanácsait érdemes megfogadnod.

Párkapcsolati szinten, ha még nincs párod most kedvező a csillagok állása egy szép és harmonikus kapcsolathoz. Ha párkapcsolatban élsz nagyon meghitt kellemes órákat élhettek át. Ha gyermeket szeretnétek, most nagyobb sikerrel vállalkozhattok rá, ha nem akkor fokozott elővigyázatosság szükségeltetik. Mindenképpen a szakmai siker mellett ott van a levegőben a szerelem is. Vállald fel még jobban a nőiességedet, vagyis legyél még egy kicsit nőiesebb.

Kedves Skerina!

Szeretném megköszönni, hogy megtiszteltél a bizalmaddal, őszintén remélem, hogy a segítségedre lehettem. Mindig nagyon örülök, ha jó híreket mondhattam neked!

Sok sikert kívánok a továbbiakhoz, a szerencse most tényleg neked kedvez, de a siker nem fog csak úgy az öledbe pottyanni, sokat kell majd tenned érte.

Én mindenképpen nagyon szorítok neked!


Szeretettel: Yvain

_________________
A delphoi jósda jelmondata:
„Ismerd meg önmagad!”, és tudni fogod a sorsod,
mert a sorsod te magad vagy.
Változtass magadon, és változni fog a sorsod is!
Ha elfogadod magad, elfogadod a sorsod is!
Vissza az elejére Go down
http://www.aranytu.gportal.hu
Yvain
Admin
Admin
Yvain

Female
Hozzászólások száma : 163
Age : 49
Város : Budapest
Érdeklődési kör : kelta - ír mondák, a tündérvilág, mese írás, tarot kártyavetés, számmisztika, sorselemzés, zene,
Hitvilág : hiszek a természetben, a gyermeki szeretetben, Istenben
Registration date : 2008. Aug. 10.

TémanyitásTárgy: Válasz Katka kérdésé   Pént. 14 Nov. 2008 - 17:05

Kedves Katka!Mindaddig amíg belülről üresnek érzed magad, addig ezt az érzést sugárzod kifelé az emberek felé is. Ennek következtében, nem a kedves, szeretetreméltó emberek fogják a társaságodat keresni, hanem éppen az ellenkező tulajdonságú férfiakat és nőket fogod magad köré vonzani. Akik még jobban éreztetni fogják mennyire értéktelen, szürke és üres az életed és a boldogság nem terád vár.Azonban egyvalamit tudnod kell, hogy minden ember egyedi, megismételhetetlen és pontosan ezért rendkívül értékes, így te is rendkívül értékes ember vagy! Ha van olyan ember az életedben, aki ennek az ellenkezőjét állítja, akkor minél kevesebbet találkozz vele, ha módodban áll szakítsd meg vele a kapcsolatod!A boldogság nem csak a kiváltságosoknak jár, és nincsenek kiváltságosok!

A boldogsághoz mindenkinek joga van!

Így neked is jogod van a saját boldogságodhoz, amelyet nem kérned, kell és nem csak szomorúan vágynod rá, hanem egyenesen el kell várnod a sorstól, az univerzumtól, a Teremtőtől!A másik dolog ne félj megváltozni. Ha jó irányban változol, akkor a változástól csak több leszel, kedvesebb és szeretetreméltóbb!Mindenek előtt, meg kell tanulnod szeretni önmagad!

Ez nem azonos önzőséggel és az önimádattal!

Ha azt szeretnéd, hogy szeressenek és főleg, hogy önmagadért szeressenek, akkor először neked kell megváltoznod és szeretned önmagad, az összes szeretni való, és csöppet sem szeretetreméltó tulajdonságoddal együtt!

Fogadd el önmagad olyannak amilyen vagy! Kövéren – soványan, ügyesen-ügyetlenül, bárhogyan is, de ha te sem szereted igazán magad akkor, hogyan várhatod el, hogy eljöjjön az életedbe az a férfi, vagy azok a barátok akik önmagadért szeretnek majd téged?S ha már sikerült elfogadnod és szeretned önmagad, akkor sokkal könnyebben le tudod majd vetkőzni a rossz tulajdonságaidat is.S ekkor már mást sugárzol az emberek felé, kiegyensúlyozottságot, szeretetet, vidámságot, s az ilyen tulajdonságú embereket vonzod majd magadhoz!Tudom, hogy ez nem kis dolog, sőt embertelenül nehéz, de ha hiszed ha nem ez nem közhely. A saját életemet és a barátaim közül is az igazán elszántaknak sikerült megváltoztatni az életüket s ma olyan párjuk van amilyet szerettek volna és az életük a megpróbáltatásaik ellenére is sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb.Kedves Katka!

Ahhoz, hogy ezt leírjam még kártyát sem kellett vetnem, de úgy éreztem, hogy mielőtt közvetíteném neked a kártyák üzenetét, ezt feltétlenül el kell mondanom neked! Hiszen ma olyan világban, társadalomban élünk, ahol elvárják azt tőlünk, hogy mindenhol a munkahelyünkön és a családunkban is tökéletesek legyünk ugyanakkor a mindennapokban tucatnyi olyan emberrel és szituációval találkozunk, ahol a megmaradt magabiztosságunkat is igyekeznek mások amennyire csak tőlük telik megsemmisíteni.Remélem nem haragszol meg érte, és akkor most lássuk mit tanácsolnak számodra a lapok.Szeretettel: Yvain

_________________
A delphoi jósda jelmondata:
„Ismerd meg önmagad!”, és tudni fogod a sorsod,
mert a sorsod te magad vagy.
Változtass magadon, és változni fog a sorsod is!
Ha elfogadod magad, elfogadod a sorsod is!
Vissza az elejére Go down
http://www.aranytu.gportal.hu
Yvain
Admin
Admin
Yvain

Female
Hozzászólások száma : 163
Age : 49
Város : Budapest
Érdeklődési kör : kelta - ír mondák, a tündérvilág, mese írás, tarot kártyavetés, számmisztika, sorselemzés, zene,
Hitvilág : hiszek a természetben, a gyermeki szeretetben, Istenben
Registration date : 2008. Aug. 10.

TémanyitásTárgy: Re: A Tarot válaszol   Pént. 14 Nov. 2008 - 22:09

Elsősorban a benned élő Gyermeket kell megtalálnod, átérezni a félelmeit és eloszlatnod azokat. Szeretned és gondoskodnod kell róla. Adj időt magadnak, nem lehet az egyik napról a másikra megváltozni, de közben nézz jól körül és tervezd meg előre, hogyan változtathatsz az életeden. Minden cselekedetednek, amit ma megteszel, holnap meglesznek a maga következményei! El kell hát határoznod, hogyan akarod tovább folytatni az életed. A sorsod irányítása egyedül csak a te kezedben van! Fogd fel úgy, hogy a szürke hétköznapokban minden egyes kis lépés, felfedezés, amelyet felismersz és átélsz egy-egy tégla ahhoz a falhoz amellyel felépítheted az új életed.

Szeretettel: Yvain


Most pedig lássuk, mit tartogat számodra az elkövetkezendő 3-6 hónap?


November hónapban légy inkább türelemmel, ne erőltess semmit, mert abból semmi jó nem származik, hanem legyen ez az egy két hónap a kivárás ideje. De nem a tétlen semmit-tevésé, hanem a józan meggondolások, megfontolások ideje, a tanulás időszaka. Ismerd meg önmagad! Elérheted mindazt, amire annyira vágysz, de fel kell készülnöd rá és ki kell várnod a megfelelő pillanatot. De ehhez valóban szükséged van arra, hogy tisztában légy önmagaddal, az érzéseiddel!

A múltnak nagyon erős, meghatározó befolyása van a jelenlegi életedre: (Túl vagy egy megpróbáltatásokkal teli megalázó, rendkívül nehéz és szomorú kapcsolaton, amelyben elbűvöltek, de nagyon megsebeztek!). Sokszor úgy érzed belefáradtál mindenbe és erőd végére értél, de ez korántsem így van. Erősebb vagy mind gondolnád, mert bármennyire megsebeznek, te akkor is talpon maradsz!

Azonban még óvatosságra intenélek téged, nem biztos, hogy elvonultak azok a bizonyos viharfelhők a fejed felől, okozhatnak neked még szándékosan keserves pillanatokat! Amondó lennék, hogy legyél résen, mert jobb félni, mint megijedni!

Azonban a múlt eseményeit már senki sem változtathatja meg, te sem teheted meg nem történtté, éppen ezért tovább kell, hogy lépj! A múltnak egyszer és mindenkorra vége, nem lehet hatalma feletted! Már csak az számít, amit most cselekszel, hiszen amit most teszel, annak van kihatása az eljövendő életedre!

Decembertől elmondhatod majd, hogy végre magad mögött hagyod a szomorú éveket és új életed kezdhetsz! Március környékén rád talál a szerelem! Egyetlen feltétele, hogy nyitott legyél egy új kapcsolatra, s bátran vállald fel önmagad a nőiességedet! Azonban most is figyelmeztetni szeretnélek arra, nehogy felelőtlenül ugorj bele egy kapcsolatba, gondold meg jól mit teszel és kivel teszed! Minden tekintetben egy lelkileg felszabadult nagyon boldog és minden tekintetben sikeres időszak és egy nagyon komoly párkapcsolat előtt állsz majd!

Kedves Katka!

Tudom, hogy nagyon sokat kellett várnod az elemzésre, de remélem, hogy most sikerült kárpótolnom téged!

Én magam őszintén örülök, hogy ha ilyen szép jóslatot készíthetek valakinek, most éppen neked, de azért ne felejtsd el, hogy a sorsodat egyedül te irányítod és minden amit most akár e pillanatban is teszel, az formálja majd a jövődet!

Nagyon sok sikert kívánok neked a továbbiakhoz!

Nagyon sok szeretettel!

Yvain

_________________
A delphoi jósda jelmondata:
„Ismerd meg önmagad!”, és tudni fogod a sorsod,
mert a sorsod te magad vagy.
Változtass magadon, és változni fog a sorsod is!
Ha elfogadod magad, elfogadod a sorsod is!
Vissza az elejére Go down
http://www.aranytu.gportal.hu
Yvain
Admin
Admin
Yvain

Female
Hozzászólások száma : 163
Age : 49
Város : Budapest
Érdeklődési kör : kelta - ír mondák, a tündérvilág, mese írás, tarot kártyavetés, számmisztika, sorselemzés, zene,
Hitvilág : hiszek a természetben, a gyermeki szeretetben, Istenben
Registration date : 2008. Aug. 10.

TémanyitásTárgy: Re: A Tarot válaszol   Kedd 20 Jan. 2009 - 15:07

Magánlevél:
A magánlevelek a sorselemzés szempontjából nem élveznek elsőbbséget a fórumon található bejegyzésekkel szemben!

Mivel a magánlevelekre is itt válaszolok, (Kivéve, ha a kérdező szintén levélben kéri, a választ, a nyilvánosság teljes kizárásával!) ezzel szeretném elérni azt, hogy ide a fórumra kerüljenek fel a kérések!

Kedves Péter!
Jól érezted, hogy annak az embernek a szeretetét és tiszteletét irántad egyik napról a másikra nagyon csúnya intrika változtatta meg!

Egy olyan személy, aki féltékeny rád! Ez az ember egy pénzember.
Anyagilag és társadalmilag nincsen már számára lehetetlen!
Bárkit és bármit megvehet!
A modora látszólag szerény és kedves, de már megízlelte a pénz által nyújtott hatalom és fontosság érzését és úgy érzi melletted nem jut rá elég figyelem!
És sajnos veled szemben nagyon csúnyán kihasználta a helyzeti előnyét és a társadalmi fölényét!

Nem tehetsz ellene semmit. Hiába állsz erkölcsileg felette, az ő intrikáját nem tudod megszüntetni.
Ha most bármit csinálsz azzal csak még jobban ronthatsz a helyzeteden!

A számodra oly tisztelt ember inkább arra hallgat, akinek igen magas egzisztenciája van! Hiába tettél meg mindent, hogy kivívd a szeretetét, a megbecsülését, hiába a sok figyelmesség, amely nem számításból, hanem szeretetből irányult az idős tanár úr felé, az ő szemét most teljesen más homályosítja el!

Még az is előfordulhat, hogy fájdalmas búcsút kell venned tőle.
Maradj diplomatikusan a háttérben és amikor itt az ideje menned kell!

Kedves Péter!

Rendkívül sajnálom, hogy nem mondhattam semmi bíztatót, csak arra adhattam tanácsot, hogyan kerüld el a még több megaláztatást!
De talán ez is segítség a számodra!

Ilyenkor egy kicsit az én szívem is nagyon fáj!

De remélem eljön az az idő, amikor ismét hiányozni fogsz!
Amikor rájönnek arra, hogy jobban csillog az pénz, de ha baj van,
ha segítség kell, akkor csak te voltál ott!

Szívem minden szeretetével szorítok neked!
És kívánok mindezek ellenére nagyon sok sikert a munkádban, a hivatásodban!

Üdv.: Yvain

_________________
A delphoi jósda jelmondata:
„Ismerd meg önmagad!”, és tudni fogod a sorsod,
mert a sorsod te magad vagy.
Változtass magadon, és változni fog a sorsod is!
Ha elfogadod magad, elfogadod a sorsod is!
Vissza az elejére Go down
http://www.aranytu.gportal.hu
Yvain
Admin
Admin
Yvain

Female
Hozzászólások száma : 163
Age : 49
Város : Budapest
Érdeklődési kör : kelta - ír mondák, a tündérvilág, mese írás, tarot kártyavetés, számmisztika, sorselemzés, zene,
Hitvilág : hiszek a természetben, a gyermeki szeretetben, Istenben
Registration date : 2008. Aug. 10.

TémanyitásTárgy: Re: A Tarot válaszol   Kedd 20 Jan. 2009 - 15:21

Kedves Atti és Moncsi!

Nektek viszont csak jó hírt tudok mondani titeket a Jó Isten is egymásnak teremtett!

Úgy összeilletek, mint borsó, meg a héja!
Tökéletesen kiegészítitek egymást!
Attila szereti élvezni az életet és szereti az érzéki élvezeteket!
Benned mind ebben társa talált!

Vigyázzatok egymásra, kevés az ilyen harmonikus kapcsolat, amely egy életre szól!

Ti mindketten tudjátok mit akartok! Egymást!

További sok sikert és nagyon szép életet kívánok!

Üdv.: Yvain

_________________
A delphoi jósda jelmondata:
„Ismerd meg önmagad!”, és tudni fogod a sorsod,
mert a sorsod te magad vagy.
Változtass magadon, és változni fog a sorsod is!
Ha elfogadod magad, elfogadod a sorsod is!
Vissza az elejére Go down
http://www.aranytu.gportal.hu
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A Tarot válaszol   

Vissza az elejére Go down
 
A Tarot válaszol
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kelta Szellő :: Kelta Szellő :: Jóslatok-
Ugrás: