Yvain Admin
Hozzászólások száma : 163 Age : 55 Város : Budapest Érdeklődési kör : kelta - ír mondák, a tündérvilág, mese írás, tarot kártyavetés, számmisztika, sorselemzés, zene, Hitvilág : hiszek a természetben, a gyermeki szeretetben, Istenben Registration date : 2008. Aug. 10.
| Tárgy: Köszöntő Vas. 10 Aug. 2008 - 22:00 | |
| Szeretettel köszöntelek a Kelta Szellő - Lélekvarázs fórumunkban! Ha megtetszett a fórum támája, ha hosszú vándorlásaid során egy kis nyugalomra és lelki békére leltél, kérlek gyere vissza máskor is! S ha szeretnél e maroknyi kis csapat megbecsült tagja lenni, kérlek írj egy pár sort magadról, hogy jobban megismerhessünk! Szeretettel! Yvain
Először szeretném elmesélni, hogy miért többes számban beszéltem - fórumunkról. Ez a rendkívül szép fórumot Nadától kaptam csodálatosan szép meglepetés ajándékként! Kívánom, hogy az ő önzetlen szeretete mindig érezhető legyen majd a fórum hangulatán. Mindent elkövetek ennek érdekében és kérlek ti is vigyázzatok arra, hogy ez a szeretet mindig itt maradjon közöttünk és mint egy láthatatlan kötelék szorosan kössön össze minket! Nadának köszönhetően most már van egy - Mutatkozz be! - topicunk, úgyhogy mindenkit megkérek arra, hogy pár mondattal mutatkozzon be. Például olyan dolgokat, amelyek a legjobban jellemzik őt. Én például imádok gitározni, de nagyon nem tudok. Mégis örömet okoz ha játszhatom. Szeretek hímezni abból is a kedvencem a keresztszemes hímzés. És ehhez hasonló dolgokat, amelyeket szívesen megosztanál velünk, hogy megismerhessünk belőled egy picikét, milyen lehet az az ember aki a nick név mögött rejtőzik. Természetesen nem kötelező, de nagyon örülnénk neki. Köszönettel: Yvain
A hozzászólást Yvain összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 11 Aug. 2008 - 11:03-kor. | |
|
Dormi Vándorlélek
Hozzászólások száma : 2 Age : 59 Város : Budapest Érdeklődési kör : Ezotéria Hitvilág : ezzel megfogtál Registration date : 2008. Aug. 10.
| Tárgy: Re: Köszöntő Vas. 10 Aug. 2008 - 23:03 | |
| Drága Yvain! Remélem egyre többen és többen leszünk! Ird meg hova irjam a bemutatkozást, és rövidesen jelentkezem. Addig is örülök az örömödnek, és további sikereket, és türelmet kivánok. Egy skorpió "Dormi" Drága Dormi! A bemutatkozó bejegyzéseket nagyon sok szeretettel várom a - Mutatkozz be! - (persze ez nem parancs, hanem inkább szeretetteljes kérés! ) topicban. Nagyon várom és kellemes hétvégét kívánok! Szeretettel: Yvain | |
|
Leila VIP-tag
Hozzászólások száma : 42 Age : 51 Város : Makó Érdeklődési kör : Mese és vers írás Hitvilág : Önzetlenség mások felé Registration date : 2008. Aug. 11.
| Tárgy: Re: Köszöntő Hétf. 11 Aug. 2008 - 8:59 | |
| Szia Yvain! Én is csatlakozom hozzátok. | |
|
Yvain Admin
Hozzászólások száma : 163 Age : 55 Város : Budapest Érdeklődési kör : kelta - ír mondák, a tündérvilág, mese írás, tarot kártyavetés, számmisztika, sorselemzés, zene, Hitvilág : hiszek a természetben, a gyermeki szeretetben, Istenben Registration date : 2008. Aug. 10.
| |