˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ |
|
| Van humorunk! | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Yvain Admin
Hozzászólások száma : 163 Age : 55 Város : Budapest Érdeklődési kör : kelta - ír mondák, a tündérvilág, mese írás, tarot kártyavetés, számmisztika, sorselemzés, zene, Hitvilág : hiszek a természetben, a gyermeki szeretetben, Istenben Registration date : 2008. Aug. 10.
| Tárgy: Van humorunk! Hétf. 18 Aug. 2008 - 1:54 | |
| Van humorunk? Most majd kiderül! :twisted: :twisted: :twisted: :bball: :bom: | |
| | | Yvain Admin
Hozzászólások száma : 163 Age : 55 Város : Budapest Érdeklődési kör : kelta - ír mondák, a tündérvilág, mese írás, tarot kártyavetés, számmisztika, sorselemzés, zene, Hitvilág : hiszek a természetben, a gyermeki szeretetben, Istenben Registration date : 2008. Aug. 10.
| Tárgy: Re: Van humorunk! Hétf. 18 Aug. 2008 - 2:03 | |
| Ezt a listát Pikikee küldte nekem, úgy látszik ő még emléxik rám valahonnan, de nekem nem ugrik be honnan ismerhetem a hölgyet. Pedig úgy látszik ő sokkal jobban ismer engem, mint én őt, mert a lista legutolsó sora kifejezetten illik rám... Most már csak arra kellene emlékeznem, hogy kinek szerettem volna elküldeni, no de nem baj! Itt van ez a csodaszép fórum! Azt mondják az enyém! :drunken: Ha ide felteszem ezeket a megszívlelendő jó tanácsokat, akkor az összes barátom (akikre jó lenne emlékezni ) olvashatja! :geek: :king: vagyok!Nem mondaná meg valaki, hogy hívnak és hogyan kerültem ide?Valamint, hogy hová kellene hazamennem? :shock: Nem hiányzom én senkinek?! :shock: :confused: Mi az előnye, ha elmúltál 40 éves?1. Az emberrablókat nem igazán érdekled. 2. Túszhelyzetben valószínűleg téged engednek el elsőként. 3. Senki sem várja el tőled, hogy bárhová is szaladj. 4. Amikor este 9-kor felhívnak, megkérdezik "Nem ébresztettelek fel?" 5. Az emberek már nem gondolják azt, hogy hipochonder vagy. 6. Már nincs semmi, amit a nehezebb úton kellene megtanulnod. 7. A most vásárolt dolgaid már nem használódnak el. 8. Délután 4-kor is vacsorázhatsz. 9. Szex nélkül élhetsz, de a szemüveged nélkül nem. 10. Heves vitákba bonyolódsz a nyugdíjrendszerről. 11. Már nem kihívásként gondolsz a sebességkorlátozásra. 12. Már nem próbálod meg behúzni a hasad, bárki is jön be a szobába. 13. Együtt énekelsz a liftben a hangszóróval. 14. A szemed már nem lesz sokkal rosszabb. 15. Az egészségbiztosítónak befizetett összeg végre kezd kifizetődni. 16. Ízületeid pontosabb meteorológusok, mint a nemzeti időjárási szolgálat. 17. Titkaid biztonságban vannak a barátaidnál, mert ők sem emlékeznek rájuk. 18. Agysejtjeid száma végre kezelhető méretűvé csökkent. 19. Nem emlékszel, ki küldte neked ezt a listát. 20. És feltűnik, hogy kényelmed érdekében ennek a szövegnek nagy a betűmérete. Továbbítsd ezt mindenkinek, akinek még eszedbe jut a neve. | |
| | | Hiriel69 VIP-tag
Hozzászólások száma : 22 Age : 54 Város : Budapest Érdeklődési kör : széles :) Hitvilág : Hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek. Hiszek a jóságban, az emberekben, az újjászületésben. Registration date : 2008. Aug. 12.
| Tárgy: Re: Van humorunk! Hétf. 18 Aug. 2008 - 6:55 | |
| Drága Yvain!
A lista eszméletlen jó, amíg tényleg tréfa csak :joker:. Őszintén remélem, hogy Te is, Ti is max. életetek feléhez érkeztetek, mint én :!: Ez a lista épp jó lesz majd 30-40 év múlva, javaslom addig :sleep: -uk.
Elárulom: a kor és az egészség nagyrészt hozzáállás kérdése! Annyi idős vagy, amennyinek érzed Magad! (Na jó, többnyire ésszerű keretek közt .) A betegségeket pedig szinte mindig magunknak keressük. Ha a lelkünk beteg, vagy csak bezárva él - akkor persze, hogy a testünk szenvedi meg.
Nem muszály egyetérteni ám velem - de tessék szépen elgondolkodni rajta . Vagy még inkább kipróbálni az efféle hozzáállást. Most őszintén: mit veszíthettek? Megsúgom: nálam tökéletesen működik :flower:. Válás közben, anyagi békafeneke-alatt szindróma esetében, egy kiskamasz és egy nagykamasz srácot nevelve, távol a Kedvestől. Szóval nem azért, mert nem lenne mibe belebetegednem, vagy erősebb lenne a szervezetem másokénál - hanem mert nem AKAROK beteg lenni! Azt hiszem, ezt most sikerült kicsit túl komolyan vennem ... bocsika | |
| | | Hiriel69 VIP-tag
Hozzászólások száma : 22 Age : 54 Város : Budapest Érdeklődési kör : széles :) Hitvilág : Hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek. Hiszek a jóságban, az emberekben, az újjászületésben. Registration date : 2008. Aug. 12.
| Tárgy: Re: Van humorunk! Hétf. 13 Okt. 2008 - 6:58 | |
| Szépséges reggelt! Érző szívű anyukáknak hoztam nosztalgiázni ...Az első 6 hónap- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezentúl be fogod.- k*rva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.- minden babazokninak szűk a szára és bevág.- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű melled miatt továbbra is csak ábránd marad...- már nem szereted a vendégeket.- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy 'egyben vagy még?', na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával már senki nem fog hívni, csak a család.- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).- anyósod még annyit sem.- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.- van 70 dekás teli pelenka!!- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással.- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.- a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.Remélem a leendő szülőket nem rettenti el ez a kis szösszenet. Ne aggódjatok: egy része csak vicc! Szóljatok, ha kéritek a folytatást - ez még csak az 1/3-a ... | |
| | | Yvain Admin
| Tárgy: Re: Van humorunk! Szer. 15 Okt. 2008 - 0:29 | |
| | |
| | | Hiriel69 VIP-tag
| Tárgy: Re: Van humorunk! Vas. 26 Okt. 2008 - 9:57 | |
| Derűs, napsütéses őszi -ot - a dupla hétvége utolsó napján!Gondoltam a derűhöz hozzájárulok én is ... elhoztam a következő hat hónapot a múltkor kapott túlélő-kézikönyvből 6-12 hónap között- ha a gyerek elalszik végre, akkor a postás csenget. De 2x!!-a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis és a vízszolgáltatás előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel .- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.- napi 4x átöltöztetni nem is sok.- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb.- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te.- térdmagasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni..- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán.- miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.- a baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele.- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít.- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel.- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal, ez innentől csak ábránd marad.- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból.- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.- lehet égnek álló seggel aludni!!!- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas-szőre is.- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres.- vetkőzni öröm, öltözni kín.- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .- a "de én ezt így csináltam"' mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat .- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját.- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.Remélem ismét sikerül néhány mosolyt csalni az arcotokra. Főleg azokére, akiknek egy-egy jelenet ismerősnek rémlik még | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Van humorunk! | |
| |
| | | | Van humorunk! | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|