Nada Site Admin, Webmester
Hozzászólások száma : 35 Age : 43 Város : Budapest Érdeklődési kör : Sci-fi, misztika, írás, olvasás, és még felsorolhatatlanul sok minden... Hitvilág : Istenhit - bár összetettebben, és kicsit másként, mint az átlag... Registration date : 2008. Aug. 10.
| Tárgy: Mutatkozz be Vas. 10 Aug. 2008 - 23:38 | |
| | |
|
Leila VIP-tag
Hozzászólások száma : 42 Age : 51 Város : Makó Érdeklődési kör : Mese és vers írás Hitvilág : Önzetlenség mások felé Registration date : 2008. Aug. 11.
| Tárgy: Re: Mutatkozz be Hétf. 11 Aug. 2008 - 14:57 | |
| Sziasztok! Magamról néhány sorban. A neten rátaláltam pár igazi barátra, akikben még sose csalódtam. Akiről szó van az biztosan tudja. Szeretek novellákat olvasni. Hiszek bizonyos meg magyarázhatatlan (akár földönm túli) dolgokban. Makón születtem, és is itt is élek. Ha kíváncsi vagy kérdezz, ne fogd vissza magad. :lol: | |
|
Nada Site Admin, Webmester
Hozzászólások száma : 35 Age : 43 Város : Budapest Érdeklődési kör : Sci-fi, misztika, írás, olvasás, és még felsorolhatatlanul sok minden... Hitvilág : Istenhit - bár összetettebben, és kicsit másként, mint az átlag... Registration date : 2008. Aug. 10.
| Tárgy: Re: Mutatkozz be Hétf. 11 Aug. 2008 - 19:23 | |
| Az én bemutatkozómat megtaláljátok ITT. Egy százas csomag zsepit azért tanácsos olvasás előtt odakészíteni a monitor mellé: sírni fogtok a röhögéstől... | |
|