Hozzászólások száma : 42 Age : 51 Város : Makó Érdeklődési kör : Mese és vers írás Hitvilág : Önzetlenség mások felé Registration date : 2008. Aug. 11.
Én sajnos nem ismerek ilyen aranyos dolgokat. Pedig én is szeretnék!
eva77 VIP-tag
Hozzászólások száma : 19 Age : 57 Város : Ajka Érdeklődési kör : ezotéria Hitvilág : Isten Registration date : 2008. Aug. 22.
Tárgy: Re: Csevegő Vas. 26 Okt. 2008 - 10:00
Szép napot!!!
Drága eva77!
Köszönöm a jó kívánságot és a gyönyörű szép képet, amint tudom beillesztem ide, hogy ne csak én lássam, hanem mindenki megcsodálhassa!
Szép és migrénmentes hétfő estét kívánok Mindenkinek!
Leila VIP-tag
Hozzászólások száma : 42 Age : 51 Város : Makó Érdeklődési kör : Mese és vers írás Hitvilág : Önzetlenség mások felé Registration date : 2008. Aug. 11.
Tárgy: Re: Csevegő Vas. 26 Okt. 2008 - 15:32
Mindenkinek kellemes vasárnapot, és hasznos időtöltést kívánok.
Drága Kicsi Barátnőm!
Köszönöm, a szülinapi jó kívánságot! Ma már kicsit jobban vagyok, tegnap vagyis vasárnap borzasztó napom volt és sajnos nem csak nekem, hanem másoknak is akik ugyan úgy, mint én melegfrontra érzékenyek.
Szép és fejfájás nélküli hétfő estét kívánok neked és Mindenkinek!
Pussz Yvain
eva77 VIP-tag
Hozzászólások száma : 19 Age : 57 Város : Ajka Érdeklődési kör : ezotéria Hitvilág : Isten Registration date : 2008. Aug. 22.
Tárgy: Re: Csevegő Hétf. 27 Okt. 2008 - 22:51
Drága Yvain !!!
Boldog születésnapot és jó egészséget kívánok!
Szívem minden melegével! Éva
Leila VIP-tag
Tárgy: Re: Csevegő Kedd 28 Okt. 2008 - 12:01
Yvain! Remélem már jobban vagy. Sok boldogságot, és még több egészséget kívánok.
Hiriel69 VIP-tag
Hozzászólások száma : 22 Age : 54 Város : Budapest Érdeklődési kör : széles :) Hitvilág : Hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek. Hiszek a jóságban, az emberekben, az újjászületésben. Registration date : 2008. Aug. 12.
Tárgy: Re: Csevegő Vas. 2 Nov. 2008 - 12:54
Szépséges őszi napokat!
Most megint kicsit kihaltabb ez a Csevegő ... Persze tudom én, mindannyiunknak megvan a saját élete, feladatai ... meg hát Yvain sem jár erre mostanában. Azért remélem mindannyian jól vagytok, elkerül Benneteket gond-baj-betegség .
Szép őszünk van idén. Csendes, színes, kellemesen meleg. Mint ez: https://www.youtube.com/watch?v=ssja-V5LgpI Gyönyörködjünk benne, amíg ezt az arcát mutatja ... már nem tarthat soká.
Ezer meg egy pusza Nektek!
eva77 VIP-tag
Tárgy: Re: Csevegő Szer. 5 Nov. 2008 - 18:07
Szép napot kívánok !!!!
Nada Site Admin, Webmester
Hozzászólások száma : 35 Age : 43 Város : Budapest Érdeklődési kör : Sci-fi, misztika, írás, olvasás, és még felsorolhatatlanul sok minden... Hitvilág : Istenhit - bár összetettebben, és kicsit másként, mint az átlag... Registration date : 2008. Aug. 10.
Tárgy: Re: Csevegő Szer. 5 Nov. 2008 - 20:11
Sziasztok!
Hoztam Nektek valami szépséget!
Hiriel69 VIP-tag
Hozzászólások száma : 22 Age : 54 Város : Budapest Érdeklődési kör : széles :) Hitvilág : Hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek. Hiszek a jóságban, az emberekben, az újjászületésben. Registration date : 2008. Aug. 12.
Tárgy: Re: Csevegő Szer. 19 Nov. 2008 - 7:56
Szépséges reggelt és napot!
Tudom, én is ritkán írok mostanában - ezért az én hibám is, hogy ilyen néma egy ideje ez a fórum Mintha téli álmot készülne aludni ... Ugye nem hagyjuk?
Hoztam Nektek egy képet - kicsit olyan, mint most itt. Csendjében is beszédes, nem kihalt csak épp megállt egy pillanatra az idő felette - és mégis van benne valami megejtően barátságos, otthonos ...
A kép egy nagyon fiatal fotós műve (a barátnőm kamaszfia). Napról napra jobbak a fotói - ha valaki szívesen járna a galériájában, akkor mutatom az utat: http://www.uzemeltet.hu/petya/
Idáig is jártam ám erre gyakran - de igyekszem írni is, jó? Ti is tegyétek légyszi
Hozzászólások száma : 35 Age : 43 Város : Budapest Érdeklődési kör : Sci-fi, misztika, írás, olvasás, és még felsorolhatatlanul sok minden... Hitvilág : Istenhit - bár összetettebben, és kicsit másként, mint az átlag... Registration date : 2008. Aug. 10.
Tárgy: Re: Csevegő Szomb. 29 Nov. 2008 - 14:20
Tisztelt Munkatársak!
Köszöntjük a Kollégákat cégünk éves összejövetelén! Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a Szervezeti és Működési Szabályzat értelmében fejenként csak egy, azaz EGY pohár alkohol tartalmú ital fogyasztható a rendezvény ideje alatt. Köszönjük megértésüket és együttműködésüket az összejövetel alatt.
Jó szórakozást kívánunk minden kedves kollégának!
(És akkor most nyissátok meg az alábbi képet... )
Spoiler:
Leila VIP-tag
Tárgy: Re: Csevegő Csüt. 4 Dec. 2008 - 19:21
Végülis azt nem mondták, hogy mekkora legyen az a pohár.
Tárgy: Re: Csevegő Vas. 14 Dec. 2008 - 14:36
Sziasztok!
Szeretnétek kedveskedni rokonaitoknak, barátaitoknak, ismerőseiteknek? Elegetek van a Netet elárasztó személytelen, tucatképeslapokból? Egyedi üdvözlőlapra lenne szükségetek, amely sehol máshol nem található meg? Akkor ez a Ti helyetek:
Karácsonyi háttérképet, és letölthető, kedves, kis erőigényű ünnepi programokat is találhattok a címen!
Tárgy: Re: Csevegő Kedd 23 Dec. 2008 - 11:54
Szeretetteljes, áldott Karácsonyt kívánok mindenkinek, és szeretett családotok minden kedves tagjának, s egészségben, eredményekben bővelkedő Boldog Új Esztendőt Isten áldásával!
eva77 VIP-tag
Tárgy: Re: Csevegő Szer. 24 Dec. 2008 - 9:20
A kis Jézus megszületett (karácsonyi ének)
A kis Jézus megszületett, örvendjünk! Elküldötte ő szent fiát Istenünk! Betlehemben fekszik rongyos jászolban, azért van oly fényesség a városban.
Eleibe térdepelünk mindnyájan, örvendezve énekelünk vígságban! Dicséretet mondunk édesanyjának, ajándékot hozunk a kis Jézusnak.
Tárgy: Re: Csevegő Szer. 24 Dec. 2008 - 12:39
Kacagással teli Szentestét kívánok mindenkinek!
Egyszer volt, hol nem volt, a Mikulás Karácsony előtt észrevette, hogy négy kismanója megbetegedett. A segédmanók azonban nem tudtak olyan gyorsan csomagolni, mint az igazik. A gondok közepette Mikulásné bejelentette, az édesanyja velük fogja tölteni a Karácsonyt. Szegény meggyötört Mikulás ennek hallatán kiment a rénszarvasszánhoz, de szomorúan vette tudomásul, hogy az öt rénszarvasból három vemhes, kettő pedig a kerítésen átugorva, ismeretlen helyre távozott.
Ezek után a teljesen letört Mikulás bement a házába, hogy igyon egy kis szívmelengető pálinkát, de látta, a segédmanók mindet megitták. Olyan mérges lett, hogy a kezében tartott poharat a padlóhoz csapta. Amikor össze akarta söpörni a szilánkokat, rájött, hogy az egerek szétrágták a seprűt. Ekkor csengettek. A lelkileg meggyötört Mikulás ajtót nyitott. Az ajtóban egy Angyalka állt, kezében karácsonyfával.
Az Angyalka így szólt: - Hát nem csodálatos a mai nap?
Nos, így alakult ki az a szokás, hogy a karácsonyfa csúcsára angyalkát húznak...
manocska VIP-tag
Hozzászólások száma : 4 Age : 38 Város : Érdeklődési kör : Hitvilág : Registration date : 2008. Aug. 12.
Tárgy: Re: Csevegő Csüt. 1 Jan. 2009 - 15:52
manocska VIP-tag
Hozzászólások száma : 4 Age : 38 Város : Érdeklődési kör : Hitvilág : Registration date : 2008. Aug. 12.
Tárgy: Re: Csevegő Csüt. 1 Jan. 2009 - 17:53
B orongós napok tűnjetek tova, O kkal szomorú, ne legyél soha. L épteid kísérje töretlen szerencse, D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre. O szoljanak el az óévnek sötét árnyai, G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai.
Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő, J öjjön már a rég várt, csodálatos jövő,
É vek ha múltok, ha elszálltok napok, V idámságot, örömet számolatlan adjatok. E lfusson most az óévnek malaca, T öbbé ne legyen senkinek panasza.
K erüljön betegség, bánat messzire, Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe. V ágyaid sorra valóra váljanak, Á lnok szavak többé ne bántsanak. N övekedjen az igaz barátok tábora, O kosan élj, ne legyél ostoba. K ívánom neked, legyen sikeres új éved.
Leila VIP-tag
Tárgy: Re: Csevegő Pént. 2 Jan. 2009 - 18:37
Neked is Manócska.
Tárgy: Re: Csevegő Csüt. 8 Jan. 2009 - 17:57
Yvain Admin
Hozzászólások száma : 163 Age : 55 Város : Budapest Érdeklődési kör : kelta - ír mondák, a tündérvilág, mese írás, tarot kártyavetés, számmisztika, sorselemzés, zene, Hitvilág : hiszek a természetben, a gyermeki szeretetben, Istenben Registration date : 2008. Aug. 10.
Tárgy: Re: Csevegő Kedd 13 Jan. 2009 - 11:05
Kedves Látogatóim!
Elnézést kérek azért, hogy az elmúlt hónapokban nagy volt itt a hallgatás. Nem kell ahhoz jósnőnek lenni, hogy tudjuk az egészségtelen életmódnak meg lesz a szomorú következménye, sajnos megbetegedtem. A másik akadály pedig, amiért nem válaszolhattam a kérésekre a munkám volt.
De a mai naptól ismét válaszolok a magánlevelekre és az itt lévő bejegyzésekre!
Mindenkinek egy sokkal békésebb és boldogabb új évet kívánok!
Szívem minden szeretetével köszöntöm a régi és az új látogatóimat!
A hozzászólást Yvain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 13 Jan. 2009 - 12:05-kor.
Yvain Admin
Hozzászólások száma : 163 Age : 55 Város : Budapest Érdeklődési kör : kelta - ír mondák, a tündérvilág, mese írás, tarot kártyavetés, számmisztika, sorselemzés, zene, Hitvilág : hiszek a természetben, a gyermeki szeretetben, Istenben Registration date : 2008. Aug. 10.
Tárgy: Re: Csevegő Kedd 13 Jan. 2009 - 12:04
Nagyon békés, szép napot kívánok minden kedves Látogatómnak és Barátomnak a hideg ellenére is! Szeretettel: Yvain
Leila VIP-tag
Tárgy: Re: Csevegő Kedd 13 Jan. 2009 - 18:32
Yvain! Remélem mostmár jól vagy. Puszi.
Yvain Admin
Tárgy: Re: Csevegő Kedd 20 Jan. 2009 - 14:39
Kicsi Barátnőim! Most titeket köszöntelek nagyon-nagy szeretettel! A komor idő ellenére is kívánok mindenkinek nagyon szép napot! Szeretettel: Yvain
Yvain Admin
Tárgy: Re: Csevegő Szer. 21 Jan. 2009 - 0:52
Nagyon sok szeretettel gondolok rátok és kívánom, hogy a hideg idő ellenére a holnap sokkal szebb legyen!
Szeretettel: Yvain
eva77 VIP-tag
Tárgy: Re: Csevegő Szomb. 7 Feb. 2009 - 17:45
Szia !
Küldök 1 csomó cicát a kutyusaidnak !
Puszi!
Drága Évám!
Köszönöm a kutyikat és a nagyon kedves fogadtatást! Végre ismét itt lehetek! Szeretetteljes szép hetet kívánok mindenkinek!
Puszi Yvain
Leila VIP-tag
Tárgy: Re: Csevegő Szer. 25 Feb. 2009 - 15:12
Tárgy: Re: Csevegő Pént. 1 Május 2009 - 10:04
Régen május elseje a kikelet és a hazaszeretet ünnepe volt. Mindenkinek ki kellett vonulni, miközben haza szeretett volna menni!